Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelian Mureșanu, reţinut după ce a introdus în ţară droguri ascunse într-un cozonac

ro

21 Mar, 2016 16:22 1247 Marime text
 
Astăzi, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpatului Dragoș Aurelian  Mureșanu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de risc.
 
Există suspiciunea rezonabilă că, pe 18 februarie, inculpatul, împreună cu  Ștefăniță Tiberiu, Stratulat Gabriel și cu ajutorul lui Costea Radu Ciprian și Tomescu Octavian, a introdus în țară, în vederea comercializării, cantitatea de 488,6 g rezină de cannabis, prin  intermediul unui colet, expediat din Italia, cantitatea de drog fiind ascunsă în interiorul unui cozonac.
 
Azi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpatului Mureșanu Dragoș Aurelian  pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, în aceeași cauză, la data de 15 martie, Stratulat Gabriel a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior pe numele acestuia fiind emis de către instanță mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Ceilalți trei inculpați se află şi ei în stare de arest preventiv.
 
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale desfășurate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii