Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Aurelian Marin nu mai este președinte al ANAT. A demisionat astăzi!

ro

16 Mar, 2016 17:59 1900 Marime text
 
Aurelian Marin a decis astăzi să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), după numai un an de mandat. Mandatul său fusese pentru doi ani, însă ceva l-a făcut să renunţe mai devreme.

Contactat telefonic de ZIUA de Constanţa, Aurelian Marin nu a dorit să explice motivele ce au stat la baza deciziei sale.
 

„Din punctul meu de vedere, ANAT va merge mult mai bine fără mine”, ne-a declarat fostul preşedinte al ANAT.

 
El a precizat că va da presei un comunicat în care va explica gestul său. 

UPDATE, ora 19.48:

Preşedintele ANAT, Aurelian Marin, şi-a prezentat demisia către Consilul Director, asociaţia urmând să aleagă peste 45 de zile un nou preşedinte. Interimatul este asigurat în perioada următoare vicepreşedintele Remus Vişan, managing partner la Paravion.
 

„Mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte ANAT începând cu data de 16 martie 2016. Mulţumesc membrilor ANAT care mi-au acordat încredere şi sper că, măcar parţial, am reuşit să demonstrez că ANAT este acea organizaţie care ne poate reprezenta pe noi toţi. Mulţumesc pentru colaborare tuturor colegilor, simpli membri sau membri ai Consiliul Director şi vă doresc succes în activitate”, a declarat Aurelian Marin.

 
În ultimul an, ANAT a reuşit, ca urmare a iniţiativelor şi implicării conducerii asociaţiei (preşedinte şi Consiliu Director), să aducă modificări benefice industriei călătoriilor, Legea voucherelor de vacanţă, promulgată în 2015, fiind un exemplu în acest sens. În acelaşi timp, ANAT a început demersuri pentru schimbarea asigurărilor pentru agenţiile de turism, în caz de insolvenţă, insolvabilitate sau faliment, în acord cu Directiva Europeană referitoare la pachetele de servicii de călătorie, apariţia Legii Turismului sau simplificarea sistemului de vize pentru cetăţenii chinezi.
 
Aurelian Marin, manager al agenţiei Paradis Vacanţe de Vis, a fost ales prin vot, la Adunarea Generală din 11 martie 2015. Adunarea generală extraordinară pentru alegerea unui nou preşedinte al ANAT va avea loc pe 20 mai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii