Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Gabi Stancu, bărbatul care a provocat accidentul feroviar de pe strada Justiţiei, arestat preventiv

ro

16 Mar, 2015 10:49 1289 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, în lipsă, faţă de inculpatul Aurel Gabi Stancu cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în data de 13 martie, în jurul orei 19.15, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,50 g/l alcool pur în sânge, la ora 21.55, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen Passat, proprietatea sa, pe strada Justiţiei din municipiul Constanţa, dinspre zona industrială către Mall „Cora” şi ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu sistem de avertizare optic şi acustic în funcţiune, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi sirena de avertizare funcţională, a depăşit coloana de autovehicule în aşteptare pentru trecerea trenului şi a fost acroşat din partea dreaptă de locomotiva tip EA nr. 41-0819-7, care efectua cursă de transport călători în regim InterRegio, pe ruta Constanţa – Feteşti, în urma accidentului rezultând vătămarea corporală a persoanei vătămate D. S., pasager pe locul din dreapta şoferului, care a suferit leziuni pentru vindecarea cărora necesită un număr de circa 60 de zile de îngrijiri medicale, precum şi a persoanei vătămate R. M., pasageră pe bancheta din spate, în spatele şoferului, care nu a fost examinată medico-legal, aceasta având în braţe un copil minor în vârstă de 2 ani, care nu a suferit vătămări.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea astfel cum a fost formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii