Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audieri la vârf în dosarul subfinanțării CMZ Constanța (rechizitoriu)

ro

06 May, 2015 15:31 2043 Marime text
 
La Tribunalul Constanța au fost audiați astăzi vicepreședinții Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, care are atribuții de președinte după suspendarea lui Nicușor Constantinescu și Cristian Darie, precum și secretarul CJC, Mariana Belu și Ionuț Țițimeaua.
 
Audierile au fost făcute în dosarul în care Nicușor Constantinescu este acuzat de subfinanțarea Centrului Militar Zonal Constanța. Atât cei doi vicepreșerdinți, cât și secretarul județului și Ionuț Țițimeaua au susținut că proiectele de hotărâre, prin intermediul cărora o parte din arhivele Constanței urmau să fie mutate în sediul CMZ au fost adoptate conform prevederilor legale.
 
Dosarul a fost amânat pentru luna viitoare. Șeful suspendat al CJC, Nicușor Constantinescu i-a solicitat judecătoarei Iulia Cezara Suciu să îi permită să meargă la serviciu, la CJC și să ia legătura cu cei care au participat la punerea în aplicare a hotărârilor de CJC.
 
Instanța a rămas în pronunțare, aceasta urmând să fie anunţată pe data de 12 mai. În alt dosar, Nicușor Constantinescu este judecat tot de Iulia Cezara Suciu în stare de arest la domiciliu. Oricare va fi decizia de azi, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel.

Citește și GHEORGHE DARIE ŞI CRISTINEL DRAGOMIR, AUDIAŢI ÎN DOSARUL LUI NICUŞOR CONSTANTINESCU 

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa  

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii