Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Audi" căutat de autorităţile italiene pentru confiscare, descoperit de poliţiştii de frontieră la Negru Vodă

ro

03 Dec, 2014 10:33 1071 Marime text
Biroul de presă al Gărzii de Coastă informează că ieri dimineaţă s-au prezentat, la frontiera Negru Vodă, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în judeţul Vrancea şi un altul de 50 ani, domiciliat în judeţul Vaslui, care călătoreau cu un autoturism marca Audi model A3 înmatriculat în Italia.
 
Verificările au scos la iveală faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, din data de 1 decembrie 2014.
 
Pasagerul din dreapta le-a declarat poliţiştilor de frontieră că i-a fost încredinţat autoturismul de către o rudă, cu scopul de a se deplasa în Bulgaria pentru a-l înmatricula, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 45.000 lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
Un alt caz a fost înregistrat aseară de poliţiştii de frontieră la Ostrov. Aici s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un tânăr în vârstă de 28 ani, care conducea un autoturism marca Honda cu plăcuţe de înmatriculare provizorii eliberate de autorităţile din Germania. În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul autoturism nu putea fi condus pe drumurile publice deoarece autorizaţia de circulaţie expirase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii