Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auchan face angajări în Constanța

ro

12 Jul, 2014 22:06 2657 Marime text
Auchan a lansat mai multe oferte de muncă în toată țara, pentru persoanele care au cel puţin 10 clase. În Constanța se fac angajări pe postul de măcelar, brutar, cofetar, bucătar și pentru funcția de agent de securitate.

Potrivit Economica.net, Auchan angajează pe postul de măcelar, brutar, cofetar, bucătar, în următoarele oraşe: Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Cele mai multe șanse pentru aceste posturi au candidații cu experienţă în meseria în care vor să se angajeze.

De asemenea, supermarketul caută 10 agenţi de securitate în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.

Candidatul ideal pentru acest post este disciplinat, onest, orientat către rezultate, informează Economica.net. Pentru a putea candida pentru acest post cei interesați trebuie să aibă absolvite cel puţin 10 clase, să mai fi lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, să dețină atestat profesional de agent de pază și să aibă cunoştinţe de operare PC.

CV-urile pot fi trimise pe adresa ejobs.ro până pe data de 1 august.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii