Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au sustras până şi scutece Minori puşi pe furturi, prinşi în Constanţa

ro

19 Feb, 2015 11:21 1018 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, aseară, de reprezentantul unei societăţi de pază că agenţii au depistat o persoană care a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin aflat în incinta unui centru comercial.
 
Poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză ca fiind I.A.I., în vârstă de 16 ani, din Năvodari, stabilind că a sustras articole de îmbrăcăminte în valoare totală de 950 lei, din două magazine.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secţiei 2 în vederea documentării activităţii infracţionale a celui în cauză. 
 
Tot ieri, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de angajatul unei firme de distribuţie că, în jurul orei 11.00, persoane necunoscute, profitând de neatenţia sa, au sustras din autoutilitara care se afla parcată pe strada Steagului, în spatele unui magazin alimentar, 17 pachete cu diverse produse, în valoare de de 600 lei.
 
Poliţiştii au identificat trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi sub 18 ani, toţi din Constanţa, bănuiţi de comiterea furtului, recuperând şi bunurile reclamate ca sustrase (scutece şi şerveţele). 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii