Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au intrat ilegal în România

ro

01 Jul, 2013 09:25 1450 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat şi reţinut trei persoane de sex masculin, doi cetăţeni sirieni şi unul bulgar, care intraseră ilegal în România, pe jos, din R. Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Ostrov, în cooperare cu autorităţile de frontieră din R. Bulgaria, au desfăşurat o acţiune pentru depistarea unor persoane de sex masculin care se ascundeau într-o fermă din judeţul Constanţa. Cele trei persoane reţinute au fost identificate ca fiind doi cetăţeni sirieni şi unul bulgar, care trecuseră pe jos frontiera, prin „zona verde”. Cercetările au stabilit faptul că cei doi sirieni au fost călăuziţi de cetăţeanul bulgar, care în schimbul sumei de 200 euro, s-a oferit să-i treacă ilegal în România.
Ce doi cetăţeni sirieni au declarat faptul că intenţionau să ajungă în Germania. Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi cetăţeni sirieni actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat”, iar cetăţeanul bulgar este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de migranţi”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 70, alin. 1 respectiv art. 71, alin. 1 din O.U.G. 105/2001.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii