Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au încercat să treacă ilegal frontiera, dar au fost reținuți

ro

15 Jul, 2019 16:18 1026 Marime text
În data de 14.07.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa au depistat pe raza localității Băneasa, judeţul Constanţa, trei persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. 

Deoarece persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Siria și Irak, cu vârste cuprinse între 26 și 30 de ani. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cei trei cetăţeni fiind predați în cursul zilei de azi autorităţilor bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii