Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile în „Patrula de reciclare"

ro

18 Oct, 2012 23:50 1304 Marime text

Asociaţia Română pentru Reciclare - RoRec îi invită pe profesori şi pe elevi să se înscrie în programul educaţional de protectie a mediului "Patrula de reciclare". Evenimentul se desfăşoară în perioada 15 octombrie - 9 noiembrie.

Programul se desfăşoară în Bucureşti şi în următoarele judeţe: Argeş, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mehedinţi, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea.

Aproximativ 650 de unităţi de învăţământ şi peste 23.000 de copii şi adolescenţi sunt aşteptaţi să se alăture acestei mişcări de voluntariat care contribuie la protejarea mediului şi la binele comunităţilor, promovând colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Prima ediţie a Patrulei de Reciclare s-a încheiat în luna iunie a acestui an, cu rezultate notabile: peste 17.000 de copii şi adolescenţi din 206 scoli şi grădiniţe din 7 judeţe au reuşit să colecteze, împreună, peste 42.000 de kilograme de DEEE.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii