Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atmosferă de poveste în Peștera Primii care au adus lumina sărbătorilor au fost copiii (galerie foto)

ro

07 Dec, 2013 13:35 2553 Marime text
Centrul comunei Peștera a devenit și-n acest an de sărbători principala atracție din județ. Ieri, la orele 18.00, parcul din centrul comunei a strălucit. Sute de beculețe, dispuse sub forme diverse și având numeroase culori, întruchipându-i pe Moș Crăciun și sania sa și pe oamenii de zăpadă, au fost aprinse, moment ce a culminat cu un spectaculos foc de artificii.

Beculețele vor străluci până pe 7 ianuarie, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, a spus șeful autorității locale, Valentin Vrabie.
Însă, primii care au adus lumina sărbătorilor în localitate nu au fost reprezentanții autorității locale, ci copiii comunei Peștera. Costumați în Moș Crăciun, îngeri, spiriduși și Crăiasa Zăpezii, aceștia au sosit, la orele 17.30, rând pe rând, în parcul din centrul comunei, purtând în mână lumânări și felinare, vestind astfel debutul sărbătorilor de iarnă.
Localnicii și oamenii din întreg județul prezenți în număr mare la eveniment au ascultat colindele pregătite de copiii vestitori ai Crăciunului. Prin cântecele lor, copiii l-au chemat pe Moș Nicolae, iar Moșul a sosit cu daruri multe.
Nu doar invitații au fost luați prin surprindere. Momentul pregătit de cei mici a fost o surpriză chiar și pentru primarul Valentin Vrabie. „A fost un moment extraordinar. Ce pot să vă spun este că munca mea a fost răsplătită înmiit. Toată activitatea mea ca și primar a fost presărată de prioritatea zero - Educație. Acum văd și eu că investiția în Educație merită, chiar dacă este nevoie de timp să vezi rezultatele. La Peștera au început să se vadă la copiii noștri roadele Educației”, a precizat primarul Valentin Vrabie.

Cadouri de la Moș Nicolae și de la Moș Crăciun

„Moș Nicolae a venit, dar nu erau luminile aprinse, și ne-a lăsat nouă să dăm pachetele. Moș Crăciun, și el ne-a anunțat că vine!”, le-a transmis celor mici șeful autorității locale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii