Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ați văzut-o? O adolescentă a fugit cu fiica ei dintr-un centru de primire a minorilor

ro

25 Aug, 2016 16:20 1709 Marime text
Poliţiştii constănțeni o caută, din nou, pe Gabriela Violeta Consferenț, o adolescentă de 17 ani, din Lumina, mamă a unui bebeluș. Tânăra este cunoscută ca un caz social și își face veacul, alături de fiica ei, în Centrul de Primire al Copiilor în Regim de Urgență din Constanța.
 
Acum trei zile însă, Gabriela și-a luat copilul și a plecat fără să spună unde se duce. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de soarta celor două.
 
Tânăra de 17 ani nu se află la prima plecare din centru, iar potrivit unor surse, ar practica prostutiția pentru a face rost de bani. Grav este însă că, de fiecare dată când pleacă din centru, fata își ia cu ea și copilul de vârstă foarte fragedă.
 
Gabriela are 1,65 m înățime, aproximativ 50 de kilograme, păr vopsit roșcat, ochi căprui și fața ovală. Când a fost văzută ultima dată, pe data de 21 august, fata era îmbrăcată cu o rochie neagră și în picioare avea papuci din plasă.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J.Constanța, tel. 0241.611364, interior 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii