Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ati văzut mașina? Proprietara spune că a fost furată din fața blocului (galerie foto)

ro

13 Sep, 2015 11:45 1863 Marime text
 
„Mă așteptam să o găsesc spartă sau altceva dar să nu mi-o găsesc deloc nu am crezut în viața mea. (…) Am ramas cu cheia în mână și nu am avut ce deschide”, a spus cu disăerare femeia din Constanța care atunci când a vrut să se urce la volan după ce a coborât din blocul în care locuia, nu și-a mai găsit autoturismul.
 
Femeia și-a dat seama că a rămas fără mașină în urmă cu trei zile.
 


Persoana care a rămas fără mașină, a postat pe Facebook poze cu autoturismul, înainte să fie furat, și mesaje pentru oameni ca în cazul în care îi zăresc mașina în trafic sa poată fi sunată la orice oră.
 
„Această mașină a fost furată din fața blocului de pe b-dul Aurel Vlaicu nr 19 din Constanța!!! În seara de 9.09.2015 de la ora 20:00 am parcat-o în fața blocului, iar astăzi pe data de 10.09.2015 la amiază am descoperit dispariția ei. Vă rog din suflet să mă contactați la orice oră dacă o vedeți în trafic sau auziți ceva. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul persoanei pe Facebook.
 
Ea a depus plângere la Poliţie, iar oamenii legii au început cercetările, în vederea recuperării autoturismului, identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.
 
Prejudiciul reclamat de femeie este în valoare de 15.000 lei. 


Pentru mai multe imagini cu mașina furată accesați galeria foto. 

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii