Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționări MAE Transport paralizat de grevă în Belgia, cod rușu de ploi în Slovenia

ro

05 Nov, 2014 19:12 1916 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Belgiei asupra faptului că, la data de 6 noiembrie 2014, la Bruxelles va avea loc o manifestaţie intersindicală naţională cu participanţi din toate sectoarele de activitate. În Bruxelles, întreaga rețea de transport în comun (autobuz, tramvai, metrou) va fi în grevă.
 
De asemenea, MAE informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Sloveniei asupra faptului că Agenția pentru Mediu slovenă a emis un cod roșu de alarmă pentru ploi torențiale deosebit de abundente și pericol de inundații și alunecări de teren. Avertizarea este valabilă pentru întreg teritoriul Sloveniei, începând cu noaptea de miercuri, 5 noiembrie 2014.
 
Ploile vor afecta Slovenia începând cu partea de vest a țării, dinspre Italia, urmând să acopere treptat întreg teritoriul. Ploile vor continua până sâmbătă, 8 noiembrie 2014, când se estimează că se va atinge maximul debitului râurilor și apelor interioare. MAE recomandă celor care doresc să tranziteze Slovenia să circule în principal pe rețeaua de autostrăzi, pentru care nu s-a anunțat încă nicio restricție legată de vreme.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii