Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare Infotrafic. Pe autostrada A10 Aiud – Turda se circulă în condiţii de iarnă. Ce le recomandă polițiștii șoferilor

ro

11 Dec, 2018 19:02 1138 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A10 Aiud – Turda se circulă în condiţii de iarnă. Între kilometrii 58-70 s-a depus un strat subţire de zăpadă. Pe întreg sectorul se acționează cu utilaje de deszapezire.

Polițiștii Infotrafic, reamintesc că, utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone sau cele de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Nerespectarea acestor obligaţii se sancţionează cu amendă cuprinsă între 9 şi 20 de puncte, valoarea unui punct amendă fiind de 145 lei.

În afară de sancţionarea cu amendă, va fi reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii