Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare Infotrafic. Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere există riscul apariţiei poleiului

ro

18 Dec, 2018 22:33 1309 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere există riscul apariţiei poleiului.

În urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire pe suprafaţa carosabilă au apărut mai multe gropi. Lucrările de plombare au fost întrerupte pe timpul nopţii, iar în urma precipitaţiilor au fost acoperite cu apă.

În aceste condiţii polițiștii le recomandă conducătorilor auto să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, folosind cu precădere frâna de motor pentru a evita să derapeze.

Polițiștii reamintesc că, participanții la trafic sunt obligați să anunțe administratorul drumului public ori cea mai apropiată unitate de poliție atunci când au cunoștință despre existența pe drum a unui obstacol sau a oricărei alte situații periculoase pentru fluența și siguranța circulației.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii