Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Autostrada A2, din cauza ceţii

ro

05 Nov, 2016 22:03 2603 Marime text
Circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa este îngreunată, în această seară, din cauza ceţii, anunţă Infotrafic. Pe unele porţiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

În zona kilometrului 88, vizibilitatea este de maximum 80 de metri, iar între kilometrii 144 – 150, vizibilitatea este mai scăzută (între 20 – 30 de metri). Totodată, şi la kilometrul 73 începe să se formeze ceaţă, dar vizibilitatea este destul de bună.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.

Traficul rutier a fost blocat, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, sensul Bucureşti - Constanţa, din cauza unui accident de circulaţie în lanţ, care a avut loc la kilometrul 67, în zona Lehliu Gară, şi în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, alte 56 fiind rănite.

Poliţiştii de la Brigada de Autostrăzi şi Misiuni Speciale a IGPR şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului.


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii