Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza zăpezii!

ro

28 Nov, 2018 15:22 2693 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este deviată pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti al Autostrăzii A2, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (zăpada acumulată pe carosabil şi vântul care o spulberă, reducând semnificativ vizibilitatea).

Astfel, se va părăsi autostrada la kilometrul 143, în localitatea Feteşti, judeţul Ialomiţa, prin DN 3B, urmând a se circula pe DN 3A, până în localitatea Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, unde se va intra din nou pe autostradă la kilometerul 103. Pe parcursul zilei s-au produs mai multe evenimente rutiere în care diferite autovehicule au derapat din cauza zăpezii, însă acestea au fost scoase rapid pe banda de urgenţă, astfel că traficul nu a fost afectat. Nu au rezultat victime în urma coliziunilor, doar pagube materiale.

Recomandăm şoferilor să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să circule cu viteză redusă, să folosească în principal frâna de motor şi să acorde o atenţie deosebită tuturor manevrelor efectuate în trafic!, transmite InfoTrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii