Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pe bulevardul Tomis în urma lucrărilor de asfaltare

ro

25 Sep, 2018 09:56 1489 Marime text
Primăria Municipiului Constanța atenţionează constănțenii care locuiesc în zonele în care se efectuează lucrări de asfaltare, să nu staționeze sau să parcheze pe partea carosabilă sau pe trotuare.
 
Noaptea trecută a început frezarea bulevardului Tomis, porțiunea cuprinsă între străzile Farului și Poporului, lucrări care continuă și la noapte, în intervalul orar 22:00-05:00, iar pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime, carosabilul trebuie să fie degajat. Pe timpul lucrărilor, traficul rutier este restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers. Aceleași restricții vor fi aplicate și joi și vineri noapte când va fi turnat covorul asfaltic.
 
"Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări", precizează Primăria.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin 25 Sep, 2018 23:01 Ideea este buna daca s-ar reface si toate capacele de canalizare care incurca f mult circulatia si distrug suspensiile masinilor...altfel este un praf in ochii alegatorilor...