Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie astăzi, în muncipiul Constanţa

ro

09 May, 2019 08:22 1177 Marime text
Ziua Europei va fi marcată la Constanța printr-un eveniment cultural organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța care va avea loc astăzi, în intervalul orar 10:00 – 13:00, la care vor lua parte elevi și cadre didactice din unitățile școlare din municipiu.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța, evenimentul va debuta cu parada școlilor participante care va avea loc în intervalul orar 11:00 – 11:30, pe traseul Sala Sporturilor din Constanța - bulevardul Tomis - platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța.

Între orele 11:30 – 13:00, pe platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța vor avea loc diferite manifestări culturale susținute de tinerii europeni.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, pe perioada desfășurării paradei, traficul rutier va fi restricționat temporar pe bulevardul Tomis precum și pe străzile Mircea cel Bătrân, Sarmisegetuza, Constantin Brătescu, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă și bulevardul Ferdinand.

Totodată, ziua de 9 mai, moment cu o triplă semnificație pentru români, care marchează Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei, va fi sărbătorită la Constanța prin acțiuni cu caracter militar și religios care se vor desfășura joi, în intervalul orar 09:30 - 11:00, în zona din fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență din parcul Casei de Cultură.

Astfel, în intervalul orar 09:00 - 11:00, va fi restricționat accesul autovehiculelor pe strada Daliei iar în intervalul orar 10:30 - 10:45, pe perioada desfășurării paradei militare, traficul auto va fi închis pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul menționat. Traficul rutier va fi deviat pe străzile adiacente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii