Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! „Plouă” cu amenzi și dosare penale

ro

20 Feb, 2016 16:49 2112 Marime text
 
Noaptea trecută poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Constanţa, Biroului Rutier Mangalia şi Formaţiunii Rutiere Cernavodă  au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.
 
Au fost constatate trei infracţiuni de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.460 lei.
 
De asemenea, au fost reţinute 22 de premise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
De exemplu, ieri, în jurul orei 23.10, o persoană în vârstă de 34 de ani, din Hârşova a condus un autoturism, pe strada Vadului, din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Tot seara trecută, în jurul orei 22.55, o altă persoană în vârstă de 30 de ani, din Cernavodă a condus un autoturism, pe strada Canalului, din localitate  aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Ieri, poliţiştii Secţiilor 2 şi 5 au organizat şi desfăşurat acţiuni pe raza municipiului Constanţa, pentru respectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, fiind depistate două infracţiuni flagrante şi 11 contravenţii.
 
Totodată au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 3000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri din Medgidia îl cercetează penal o persoană care la data de 17 februarie, ora 15.00, a fost depistat pe strada Triumfului din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
De asemenea, acesta este cercetat şi pentru nerespectarea semnalului regulamentar de oprire al poliţiştilor.


Sursa foto: expressdebanat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii