Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi. Pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii A2 se execută lucrări de reparaţii. Traficul este restricționat în zonă

ro

06 Oct, 2018 08:43 1078 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi şi nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe aceste artere principale.

Pe sensul Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii A2, se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri - 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi. Traficul se  desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie, până la data de 04 noiembrie 2018.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de drum şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate la locul efectuării acestor lucrări” - au mai tarnsmis polițiștii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii