Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! De astăzi s-a instituit sens unic pe aleea Zmeurei din municipiul Constanța (galerie foto)

ro

16 Jan, 2019 12:15 3381 Marime text
Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța pentru fluidizarea traficului rutier iar, de astăzi, conducătorii auto nu mai pot intra pe aleea Zmeurei dinspre strada Soveja.

Potrivit Primăriei Constanța, noile reguli de circulație se aplică pentru o perioadă de probă de 30 de zile, conform avizului emis de Serviciul Rutier Constanța.

”În funcție de valorile de trafic, la finalul acestui interval, se va lua decizia menținerii sau desființării sensului unic. Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere!” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cetatean 16 Jan, 2019 15:07 ceea ce nu au observat edilii nostrii este faptul ca odata cu stabilirea a nenumarate sensuri unice s.a fluidizat traficul pe respectivele strazi si s.a aglomerat pe bulevarde, nu vreau sa ma gandesc ce va fi la vara cand turistii vor folosi aplicatia Wase si toti vor circula evident .....pe bulevard, iar constanteanul obisnuit cu rutele care evita traficul intens va trebui si el sa mearga, surprizator....tot pe bulevard
  • un cetatean 16 Jan, 2019 14:54 alta masura menita sa ingreuneze viata soferulor care ghiciti ce? sunt platitori de impozite. In tot orasul s.au instalat stalpi portocalii sa nu poti parca, desi nu s.au creat locuri de parcare si apropo de locurile de parcare, cele create cu ocazia ridicarii minunatului cartier Henri Coanda, nu sunt predate locuitorilor din zona din cine stie ce motiv halucinant..... viata e minunata in Romania!