Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie! RAJA opreşte furnizarea apei potabile, mâine, în zone din Constanţa şi în Eforie Nord şi Agigea

ro

02 Dec, 2014 09:02 2218 Marime text
SC RAJA SA aminteşte abonaţilor că miercuri, 3 decembrie vor fi afectaţi de lipsa apei potabile la robinete mai multe apartamente şi gospodării din Constanţa, Eforie Nord şi Agigea.
 
Astfel, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta de alimentare cu apă cu dimatrul de 300 mm, din Constanța, de pe strada Dispensarului colț cu bulevardul Aurel Vlaicu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 3 decembrie 2014, în intervalul 8.00-16.00.
 
Vor fi afectați consumatorii din zonele Baza Nautică, Sat Vacanță – hotel Dobrogea şi abonații cuprinși în perimetrul delimitat de Str. Dispensarului – bulevardul Aurel Vlaicu – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Dispensarului, dar și cei de la blocurile alimentate prin punctul termic numărul 142. Consumatorii de pe Aleea Umbrei, alimentați prin punctul termic 140 vor avea apă cu presiuni scăzute. 
 
De asemenea, pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Eforie Nord, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, mai precis pentru racordarea la stația de pompare aferentă localității, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 3 decembrie 2014, în intervalul 00.00-24.00.
 
Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitățile Eforie Nord și Agigea, cele două localități fiind deservite de Stația de Pompare Eforie Nord.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii