Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie. Limbaj injurios la un şmecher de Constanţa La un pas să fie călcată de şoferul care i-a tamponat maşina (video)

ro

24 May, 2013 07:46 3190 Marime text
Gest de condamnat al unui şofer din Constanţa. După ce a zgâriat o altă maşină el a încercat să dea cu autoturismul peste şoferiţă care intenţiona să-l împiedice să părăsească scena accidentului
Incidentul a avut loc, ieri după amiază, la intrarea în Parcul Tăbăcărie din Constanţa. Întâmplarea aparent banală s-a transformat rapid într-o tentativă de vătămare corporală.     Imaginile filmate cu un telefon mobil surprind momentul în care şoferul vinovat încearcă să părăsească scena accidentului la scurt timp după ce a lovit un autoturism Matiz. El nu a vrut să stea la discuţii cu şoferiţa şi atunci când femeia i s-a aşezat în faţa automobilului a coborât de la volan şi a îmbrâncit-o.
În tot acest timp, şoferiţa încerca să ceară ajutor prin telefon. Câteva secunde mai târziu ea s-a aşezat în faţa maşinii care era pe punctul să plece şi a fost pur şi simplu târâtă câţiva metri până când şoferul a reuşit să iasă pe o alee. 
Bărbatul este acum căutat de poliţişti şi ar putea fi acuzat de tentativă de vătămare corporală gravă din culpă.   
Mai multe detalii pe adevarul.ro/locale/constanta. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii