Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție la drumurile prin Capitală Se circulă în coloană, cu avariile puse!

ro

18 Jul, 2016 09:59 1440 Marime text
Atenție sporită dacă aveți drumuri de făcut prin Capitală: pe A1 se circulă în coloană, cu luminile de avarie!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în această dimineață, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti, se circulă în coloană la intrarea în Bucureşti, pentru că bd. Iuliu Maniu nu poate prelua în condiţii optime numărul mare de autovehicule aflate pe autostradă.

„Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. Pentru că spre Bucureşti se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers“, au declarat reprezentanții Centrului INFOTRAFIC.

În zona kilometrului 13 (pe sensul de intrare în Capitală), a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autovehicule. Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă, iar poliţiştii întocmesc documentele de constatare a pagubelor. Cauza probabilă a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers. O altă tamponare s-a produs în împrejurări similare în jurul orei 7:00.

Tot pe autostrada A1, pe sensul de mers către Piteşti, se aplică marcaje între benzile unu şi doi, pe tronsonul cuprins între kilometrii 10+500 - 36. Este restricţionată circulaţia pe banda a doua (pe care se deplasează utilajele)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii