Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie elevi Mutu premiază pe cel care va lua cea mai mare notă la Bac-ul din toamnă

ro

31 Jul, 2011 12:45 824 Marime text

"Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi elevi au picat Bac-ul. Parcă mai bine se învăţa pe vremea mea. Până şi eu, care am urmat o carieră sportivă, n-am neglijat acest test. Îi mulţumesc tatălui meu, care, profesor fiind, nu m-a lăsat să fac această greşeală", a declarat "Briliantul" pentruLibertatea.

Impresionat de rezultatele precare ale adolescenţilor noştri, Mutu încearcă să-i impulsioneze, oferindu-le şansa de a vizita Italia gratis: "Cel care va obţine cea mai mare notă la sesiunea din toamnă va primi un premiu din partea mea: o excursie la Cesena. Sâmbătă se urcă în avion, vine la mine, vizităm oraşul, luăm masa la restaurant, stăm la taclale.

Duminică mergem la stadion, eu pe teren, el în tribună. Îl asigur că va fi o experienţă de neuitat", promite Mutu. "Singura condiţie e să înveţe foarte bine şi să aibă cea mai mare medie la Bac. Dacă sunt mai multe note de zece, tragem la sorţi câştigătorul. Vă urez baftă!", le-a transmis vedeta naţionalei elevilor care vor susţine examenele la sfârşitul lunii viitoare, potrivit Libertatea.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii