Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție de unde cumpărați pâine. Incredibil în ce condiții este preparată pâinea la o fabrică din Constanța. Comisarii CJPC au luat măsuri drastice (galerie foto+video)

ro

08 May, 2018 08:45 17443 Marime text
Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța au efectuat ieri un control la o fabrică de pâine și produse de patiserie din municipiul Constanța. Totul a pornit de la o verificare la un magazin din zona CET din Constanța acolo unde se distribuia pâine de la respectiva fabrică. Mai exact s-a observat că pâinea era transportată în condiții improprii, lăzile fiind destul de murdare.

Echipa de control a decis să efectueze o verificare la sediul fabricii respective, iar neregulile nu au întârziat să apară.
 
Potrivit directorului adjunct CJPC Constanța, Horia Constantinescu, au fost observate deficiențe majore la depozitare, iar fluxul tehnologic prezenta multiple derapaje. În plus, producătorul folosea materii prime și etichete ce înșeală consumatorul.
 
În concluzie, CJPC Constanța a decis să închidă fabrica. Au fost aplicate amenzi în valoare de 22.000 de lei și s-a dispus oprirea livăarilor și returul loturilor deja vândute.

De subliniat că toate produsele conțineau produse « tip » (ciocolată, gem etc), înselând consumatorul. 

Potrivit CJPC Constanța este vorba despre fabrica Balbo. 

Sursa foto: CJPC Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dana 08 May, 2018 09:58 Poate vizitati si fabricile din Tuzla
  • Bogdan 08 May, 2018 09:37 Trimite-ti si anaf-ul acolo ca vinde marfa fara factura , de ani de zile