Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţi călători Trenurile din sud-estul ţării au întârzieri între 30 şi 120 de minute

ro

12 Dec, 2012 18:03 1341 Marime text
Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar unele trenuri care tranzitează mai multe regionale din sudul şi sud-estul ţării ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 120 de minute, întârzieri mai mari fiind pe ruta Bucureşti-Constanţa, a anunţat compania CFR SA.

"La nivel naţional, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din jumătatea de sud a ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Astfel, trenurile care tranzitează mai multe regionale din sud şi sud-estul ţării au întârzieri, în medie, cuprinse între 30-80 de minute.

Intârzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se înregistrează la trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi retur. Pe această magistrală personalul feroviar intervine pentru deszăpezirea liniei în zona macazelor, astfel încât să se asigure accesul în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată,.

Trenurile care circula dinspre centrul si sud-vestul tarii au intarzieri in medie de 30-40 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii