Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Un tânăr s-a prabușit cu tot cu tavan Sute de persoane, evacuate de urgenţă din mallul din Focșani (foto)

ro

08 Sep, 2016 13:11 4852 Marime text
Un bărbat a detonat un dispozitiv exploziv în Carrefour Focşani. Alarma a fost dată în urmă cu câteva minute, iar toţi clienţii hipermarket-ului au fost evacuaţi de urgenţă. Mai multe maşini de poliţie sunt în zonă, scrie adevărul.ro. 

În urmă cu câteva minute s-a declanşat o alertă la Carrefour, din cauza unei explozii. Se pare că un bărbat care avea un dispozitiv exploziv asupra sa a provocat o explozie, o persoană fiind rănită.

Din primele informaţii, rezultă că bărbatul care avea asupra lui dispozitivul exploziv a murit.

Toate persoanele aflate la cumpărături au fost evacuate din magazin.

"Eram la rând, voiam să plătesc, când s-a declanşat alarma şi am fost nevoiţi să părăsim magazinul. am lăsat produsele pe bandă şi am fugit", a spus o persoană aflată în hipermarket, citată de adevarul.ro.

Mai multe maşini de poliţie se află în zonă şi circulaţia în zonă este oprită.

UPDATE, ora 15.29

„Alerta cu bombă şi mobilizările impresionate de  forţe de intervenţie au fost declanşate de un tânăr care voia cu orice fel să ajungă într-o sală de cinema, la mall în Focşani. Însă, înainte de ora 12, echipele de securitate de la centrul comercial au refuzat să-l lase să intre, astfel că acesta a găsit un plan de rezervă. S-a urcat pe o schelă şi a pătruns prin tavan, în sala de cinema. Doar că intrarea nu a fost deloc una «lină». Tânărul s-a prăbuşit cu tavanul fals”, a anunţat la Antena 3, şeful DIICOT.

Sunetul puternic al prăbuşirii i-a făcut pe mulţi să creadă că există o explozie. Au fost chiar informaţii că tânărul a încercat să se arunce în aer. Apelurile la 112 i-au determinat pe ofiţerii antitero să ajungă rapid la locul incidentului şi să caute dispozitive explozive improvizate, potrivit reteauadestiri.ro.

Tânărul care s-a prăbuşit cu tot cu tavanul a fost dus la spital, cu leziuni la nivelul feţei şi a fost păzit de poliţişti, dar şi de ofiţeri SRI.

UPDATE ora 13:55

O echipă de pirotehniști de la SRI se află la locul deflagrației pentru a elucida ce s-a întâmplat, informează jurnaluldevrancea.ro. Aceeași sursă citează martori care susțin că, într-adevăr, s-a auzit o explozie, însă s-ar părea că nu a fost vorba de o bombă, ci de un telefon mobil. Cu toate acestea, alerta rămâne în vigoare la centrul comercial din Focșani. 
 
 

sursa foto: ziaruldevrancea.ro/jurnaldevrancea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii