Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Atac la comandă!" Primarul din Dobromir, bătut de doi indivizi mascaţi. Iată raportul poliţiştilor

ro

26 Nov, 2015 14:58 2841 Marime text
 
Primarul din Dobromir, Eugen Iliescu, a fost bătut aseară de doi indivizi ce aveau feţele acoperite.

El a anunţat Poliţia care a demarat imediat cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor ce au dus la producerea acestui incident. 

"Aseară, aproape de ora 22.00, când am ajuns acasă, am vrut să bag maşina în garaj. Am coborât să deschid uşile, moment în care în faţa maşinii au apărut doi indivizi mascaţi, aveau şi bâte. Am reuşit să fug, dar după 50 de metri m-au prins şi au sărit pe mine. Am ţipat, au sărit vecinii, iar autoriii au fugit. Au fost aşteptaţi de o maşină fără numere de înmatriculare. Totul are legătură cu serviciul. De când am venit primar am aplicat legea. Probabil că unii sunt deranjaţi de treaba asta. Totul a fost făcut la comandă! Indivizii au acţionat profesionist. Ancheta este coordonată de către ofiţerii IPJ Constanţa", a declarat, pentru Ziua de Constanţa, primarul Iliescu.

UPDATE - Raportul poliţistilor

„La  data de 25.11.2015, ora  21.42, polițiștii din oraș Băneasa au fost sesizaţi de către un bărbat, din sat Dobromiru din Deal,  cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada din faţa locuinţei sale,  din oraşul Băneasa, a fost agresat de o persoană necunoscută. Echipa operativă deplasată la faţa locului l-a identificat pe reclamant, stabilind că are 46 de ani și are reședința în localitate. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SAJ Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale, constatându-se că aceasta prezenta o leziune la nivelui buzei inferioare precum şi escoriaţii pe frunte, însă persoana vătămată a refuzat transportarea la o unitate medicală fiind conştientă şi cooperantă, fără a prezenta alte leziuni. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal  cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, continuând cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii