Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac după ce Ponta a arătat o imagine cu Iohannis

ro

27 Apr, 2015 20:32 2034 Marime text
 
Cătălin Predoiu a lansat acuzații la adresa lui Victor Ponta după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre Klaus Iohannis.

Victor Ponta a folosit, la ceremonia de sărbătorire a trei ani de la căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, o imagine cu președintele Klaus Iohannis. Cătălin Predoiu a spus, contactat telefonic la B1 TV, că ceea ce a făcut premierul este inacceptabil, potrivit dcnews.ro.

„Problema României este Victor Ponta. Haideți să lăsăm falsele probleme. Ceea ce a făcut astăzi, la Palatul Parlamentului, este încă o dovadă că el este o problemă. Eu aș vrea să încep discuția noastră cu un protest cât se poate de oficial față de premierul României care înțelege să utilizeze într-o batjocură politică fotografia președintelui ales al României. Este vorba despre un președinte care, de altfel, l-a umilit în 16 noiembrie 2014. Îl rog pe Victor Ponta să nu uite că este premier și să se comporte ca atare. Nu cred că Victor Ponta își poate permite moral și legal să se joace cu fotografia șefului statului. Este inacceptabil ce a făcut! Este condamnabil ce a făcut, iar românii trebuie să-l judece!", a spus Cătălin Predoiu.


Sursa: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii