Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac armat asupra deputatului Cătălin Rădulescu!

ro

04 Aug, 2016 16:42 1811 Marime text
Întors din vacanță, deputatul Cătălin Rădulescu a observat că în geamul autoturismului său, stânga spate, s-a tras cu un pistol.

Mașina era lovită de șapte ori. Acesta bănuiește că este vorba de gloanţe din cauciuc. A mărturisit că este ameninţat zilnic de foarte multe persoane, care nu acţionează singure, ci puse de cineva.

 Aflat la o ședință a Comitetului Executiv PSD, la Vaslui, acesta a mai declarat că va depune plângere luni la poliție și va cere un ordin de protecție pentru familia sa, deoarece soției și fiicei sale le este frică să mai iasă din casă. 
 

 „Nu vor reuși niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o amenințare directă către mine și familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat și distrugere de bunuri, și voi cere protecție pentru mine și întrega familie. Așa cum mulți o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic, ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor staliniști, care folosesc metode vechi, staliniste, să amenințe și să îndepărteze liderii politici demni și naționaliști, patrioți, care nu vor ca țara lor să fie o colonie ci o țară independentă.” a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii