Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astra isi deschide un dispecerat de daune in Constanta

ro

14 Jun, 2011 21:59 1225 Marime text
Astra Asigurari a anuntat marti deschiderea unui dispecerat de daune in Constanta, destinat preluarii si redirectionarii informatiilor privind dosarele de dauna, a anuntat marti asiguratorul. Masura este menita sa imbunatateasca serviciile catre clienti, in conditiile in care media dosarelor de dauna deschise zilnic in judetul Constanta este de 30 de dosare, spune Radu Mustatea, directorul general al companiei.

  • "Astra Asigurari deschide in medie 500 dosare de dauna pe zi, la nivel national. La nivelul judetului Constanta, media dosarelor de dauna deschise zilnic este de 30 de dosare. Prin urmare, este foarte important pentru clientii nostri sa beneficieze de servicii permanent imbunatatite, de la deschiderea dosarelor de dauna pana la finalizarea lucrarilor de reparatie", a declarat Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari.


Conform datelor companiei, daunele platite la nivelul judetului Constanta, in primele trei luni ale acestui an, pe segmentul RCA, au depasit valoarea de 4,3 milioane lei (1.298 dosare platite), fata de 1,64 milioane lei (528 dosare platite) in aceeasi perioada a anului trecut. Pe segmentul CASCO, daunele platite la nivelul judetului Constanta au fost, in primele trei luni ale lui 2011, de 2,9 milioane lei (2.036 dosare platite), fata de 2,4 milioane lei (528 dosare platite) aceeasi perioada din 2010.

Sursa: http://economie.hotnews.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii