Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga I Astra Giurgiu - FC Viitorul Constanța 2-2

ro

02 Aug, 2015 22:07 1200 Marime text
 
FC Viitorul a întâlnit, în deplasare, pe Astra Giurgiu în etapa a 4-a a sezonului 2015/2016 al Ligii I.
Primele şanse de poartă au aparţinut constănţenilor, însă Ganea (min.12) şi Cernat (min.13) au greşit ţinta de la marginea careului. Elevii lui Gheorghe Hagi au continuat să deţină iniţiativa, iar Marin a trimis în min.33, de la 20m, şi Lung a reţinut. Două minute mai târziu Gavra a pătruns în careu şi a şutat pe lângă poartă. La prima fază importantă de poartă gazdele au izbutit deschiderea scorului, în min.40: Budescu a executat excelent o lovitură liberă şi GĂMAN a punctat cu capul din careul mic, 1-0. FC Viitorul n-a acuzat însă şocul şi în min.44 a izbutit egalarea: Tănase centrat de pe partea dreaptă şi CERNAT a reluat spectaculos din voleu, 1-1, rezultat cu care avea să se încheie şi prima repriză.
Partea a doua a debutat tot cu elevii lui Gheorghe Hagi în ofensivă, Mitrea întinzându-l pe Lung cu un şut puternic de la 30m. Replica gazdelor n-a întârziat, William de Amorim trimiţând în min.60 peste poarta lui Buzbuchi de la 25m. Viitorul a irosit o mare ocazie în min.65, când Gavra a pătruns în careu şi a şutat pe jos, însă un fundaş al oaspeţilor a deviat în corner. Astra a avut o ocazie uriaşă în min.74, când Florea a reluat cu capul peste poartă din poziţie ideală, însă constănţenii au răspuns prin finalizarea prea înaltă a lui Benzar din colţul careului. În min.80 Astra avea să înscrie golul de 2-1 prin BUDESCU, acesta transformând impecabil o lovitură liberă din colţul careului mare. În min.87, Viitorul a beneficiat de o ocazie imensă prin Benzar, care a pătruns în careu şi a trimis în Lung, ieşit în întâmpinare. Presiunea din final a constănţenilor avea să se materializeze pe tabela de marcaj în primul minut de prelungiri, când CERNAT a izbutit „dubla” printr-o lovitură spectaculoasă de cap, 2-2, rezultat ce avea să se menţină până în final.
 
Astra Giurgiu - FC Viitorul 2-2 (1-1)
 
Au marcat: Găman 40, Budescu 80 / Cernat 44, 90+1.
 
Cartonaşe galbene: J. Morais 22, Geraldo 51, Teixeira 67, William 88 / Benzar 45+1, Ciupe 48 (când se afla la încălzire), Mitrea 64, Nedelcu 90+5.
 
Au evoluat formaţiile:
 
Astra Giurgiu (antrenor Marius Șumudică): Lung - Pedro Miguel, Găman, Geraldo, J. Morais - Takayuki, Boldrin (78 Dandea) - Enache (61 Florea), Teixeira (68 Ioniţă), William - Budescu.
Rezerve neutilizate: Gavrilaş - Oros, Lovin, Stan.
 
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Buzbuchi - Benzar, Filip, Mitrea, Ganea (84 Chiţu) - Marin, Nedelcu, Aganovic (75 Mişelăricu) - Cernat, Gavra (69 Ciupe), Tănase.
Rezerve neutilizate: Rîmniceanu - Casap, Achim, I. Hagi.
 
Au arbitrat: Adrian Comănescu - Gabriel Constantinescu, Marius Marchidanu; rezervă: Cătălin Buşi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii