Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşteptat la sediul PMP, Traian Băsescu a transmis că „nu are în program“ această acţiune

ro

22 Dec, 2014 14:43 1202 Marime text
Reprezentanţii PMP s-au adunat, astăzi, la sediul partidului, unde fuseseră anunţaţi că va veni Traian Băsescu pentru a-şi prelua biroul, dar după câteva ore de aşteptare au aflat că fostul preşedinte „nu are în program“ această acţiune, scrie Mediafax.

În prealabil, activiştii PMP au decorat unul dintre gardurile sediului formaţiunii cu patru afişe mari, în care Băsescu era înfăţişat alături de cancelarul Angela Merkel. preşedintele Obama şi fostul preşedinte francez Sarkozy. Şi jurnaliştii au fost anunţati de membrii echipei liderului PMP Elena Udrea, că fostul preşedinte va veni la sediul de partid „după ora 11“, pentru a-şi lua în primire biroul special amenajat de „amicii din PMP“. Apoi, aceiaşi le-au comunicat jurnaliştilor lăsaţi în stradă, pentru că accesul în sediu era interzis, că fostul preşedinte nu va mai trece pe la sediu, relatează Mediafax.

Fostul consilier de stat Dorel Onaca, le-a comunicat jurnaliştilor că Traian Băsescu nu vine luni la PMP, pentru că „nu are în program acest lucru“.

Potrivit Mediafax, preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat înainte de scrutinul prezidenţial că fostul preşedinte va fi prezent în 22 decembrie, în prima zi după finalizarea mandatului său, la sediul PMP, unde i se va amenaja un birou, Băsescu dorind ca acest cadru să fie suficient de încăpător şi pentru decorarea cu tablouri.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii