Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Ce se întâmplă cu Guvernul Tudose

ro

08 Jan, 2018 07:46 1722 Marime text
Soarta Cabinetului Tudose s-ar putea afla astăzi, scrie Digi 24. După ce la sfârşitul anului trecut, la o întâlnire de taină la care au participat doar greii PSD, Liviu Dragnea le-a spus colegilor de partid că este nemulţumit de Mihai Tudose, se pare că întâlnirea va continua astăzi. Membrii PSD au opinii diferite despre această întrevedere.

Niculae Bădălău, preşedinte executiv al PSD: „S-ar dori o nouă arhitectură a Guvernului. Ne dorim un Guvern mai suplu. Probabil, undeva la 16 sau 17 ministere”.

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD: „Este foarte posibil ca primul ministru Tudose să vină cu o propunere în CEX. Dacă nu acum, săptămânile viitoare, privind restructurarea Guvernului”.

Deşi se feresc să vorbească deschis despre remaniere, unii social-democraţi lasă să se înţeleagă că ştiu mai mult decât vor să spună.

Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş: „Eu nu sunt de acord cu desfiinţarea Ministerului Cercetării şi Inovării”.

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct PSD: „Eu nu sunt de acord să dispară Ministerul Turismului”.

Victor Negrescu, vicepreşedinte PSD, ministru delegat pentru Afaceri Europene: „Dacă nu este nevoie de noi, nu este nicio problemă, mai puţini miniştri, mai puţini oameni, important pentru noi e ca ţara să meargă înainte”.

Voci din partid cer şi restructurarea Guvernului dar şi Congres Extraordinar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii