Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Nicuşor Constantinescu rămâne în arest la domiciliu Judecătoarea Valentina Boboc se pronunţă în două dosare ale şefului suspendat al CJC

ro

14 Apr, 2015 11:46 2020 Marime text
Judecătorul Valentina Boboc din Curtea de Apel Constanţa decide astăzi dacă preşedintele suspendat al CJC rămâne în stare de arest la domiciliu. Tot Valentina Boboc este cea care analizează azi solicitarea lui Constantinescu  de strămutare a dosarului în care este judecat pentru subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
Ambele şedinţe de judecată sunt programate să înceapă la ora 12.00, iar hotărârile judecătoarei Boboc vor fi definitive.
 
În luna februarie, Valentina Boboc a anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, de judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, şi a luat faţă de Constantinescu măsura arestului la domiciliu.

UPDATE ora 15.15


Potrivit unor surse judiciare, ambele solicitări ale lui Nicuşor Constantinescu au fost respinse. Astfel, şeful suspendat al CJC rămâne în arest la domiciliu, iar dosarul în care este judecat pentru subfinanţarea CMZ rămâne la Constanţa.
 
RECHIZITORIU
TRIMITERE ÎN JUDECATĂ NICUŞOR DANIEL CONSTANTINESCU (ABUZ ÎN SERVICIU) - DNA CONSTANTA
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii