Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astă-seară la Contraziceri RATC îngropat în datorii de Casa de Pensii. Vom face jogging sau luăm taxiul?

ro

10 Jan, 2012 22:54 1640 Marime text

RATC are de primit 86 de miliarde de lei, în baza decontării transportului gratuit acordat deportaţilor şi deţinuţilor politici, datorii pe care Casa Judeţeană de Pensii Constanţa nu le-a achitat din 2009.

Din cauza situaţiei financiare dezastruoase, societatea de trasport a redus programul autobuzelor care circulă acum până la ora 22.00, a trimis în concediu fără plată o parte dintre angajaţi şi le-a redus celorlalţi săptămâna de lucru de la cinci la patru zile. Dacă lucrurile nu se rezolvă, conducerea RATC ia în calcul şi alte măsuri, printre care aceea ca autobuzele regiei să nu mai circule într-una din zilele de week-end.

Care va fi în continuare soarta transportului în comun din Constanţa, care sunt soluţiile problemei, cum pot fi afectaţi constănţenii dacă blocajul financiar persistă, se scumpesc biletele RATC? Astă seară, începând cu ora 21.00, invitaţi la Contraziceri sunt: directorul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa, Dumitru Coiciu, liderul de sindicat al salariaţilor RATC, Timur Ibraim şi preşedintele Casei de Pensii Constanţa, Cristina Samoilă.

Sursa: Reporterntv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii