Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Tomis Antidrog Constanța organizează concursul „Gașca Micilor Bicicliști“

ro

27 Jul, 2015 11:41 2218 Marime text
 
Asociația Tomis Antidrog Constanța, în colaborare cu Decathlon Constanța, comunitatea deschisă pe Facebook „Gașca micilor bicicliști“ și Clinica Medicală Psihomed Constanța, organizează un concurs de bicilete, în data de 1 august, începând cu orele 09.00, în parcarea Centrului Comercial Tom, magazinul Dechatlon, dedicat în exclusivitate copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Traseul va fi pe un circuit închis, toată zonă de concurs din parcare fiind izolată față de mașini și marcată corespunzător. 
 
În prima parte a evenimentului se va ridica pachețele de concurs și se face familiarizarea cu traseul și apoi copii se vor întrece pe grupe de vârste, respectiv 3 - 8 ani, 9 - 14 ani. Se premiază locurile 1, 2, 3 și premiu special de popularitate pentru categoria de vârstă 3-8 ani și la categoria de vârstă 9-14 ani.
 
Acest concurs are că scop menținerea unui nivel optim de activitate fizică și vizează în același timp încurajarea încă de la vârste fragede de a merge pe bicicletă, oferindu-le tinerilor un mijloc plăcut de petrecere a timpului liber, mai ales acum într-o lume a tehnologiei moderne și a sedentarismului.


 
Părinții au cel mai important rol în educația copiilor, iar Asociația Tomis Antidrog Constanța, îndeamnă pe toți, cu mic cu mare să facă prin orice mijloc mișcare.
 
„Lăsați cel puțin o oră din viață voastră și dedicați-o copiilor voștri, fără vicii, fără telefoane, la plimbare cu bicicletă prin parc, prin spațiile amenajate, învățați copiii de mici să conștintizeze cât de important este sportul practicat încă de la vârste fragede. Învățați un copil să meargă cu bicicletă și îi deschideți porțile spre o viață plină de plimbări în aer liber, distracție și aventuri pe două roți. Mersul pe bicicletă este una din activitățile favorite ale copilăriei, dragi părinți: dați copilului vostru șansa de a se distra și de a-și începe experiență de ciclism de la o vârstă fragedă“, a precizat George Drăgan, președintele Asociației Tomis Antidrog Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii