Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa organizează un campionat judeţean. Detalii

ro

21 Oct, 2016 15:12 2118 Marime text
Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa organizează Campionatul Judeţean de mini baschet şi baby baschet (masculin şi feminin).

Proiectul vizează în principal promovarea şi dezvoltarea baschetului în mai multe oraşe din judeţul Constanţa, atragerea copiilor din clasele primare spre practicarea acestui sport atât de îndrăgit în plan local, naţional şi mondial, lărgirea bazei de selecţie, implementarea unui program unitar de antrenamente, angrenarea copiilor de cinci-zece ani în diverse competiţii, creşterea numărului de cluburi de baschet şi implicit a sportivilor legitimaţi şi nu în ultimul rând creşterea numărului de profesori/antrenori cu specializare baschet.
 
Proiectul se va derula până la 15 decembrie 2016. Astfel, în prima faza, începând cu data de 1 octombrie, Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa organizează „Caravana Baschetului" pe un traseu care cuprinde mai multe oraşe din judeţul Constanţa, iar în fiecare locaţie se va desfăşura câte un joc demonstrativ menit să atragă copii din grădiniţe spre sportul cu mingea la coş.  Vor fi selectate 19 grădiniţe din judeţul Constanţa, care vor fi dotate cu câte un panou de dimensiuni reglabile, şi patru mingii de baschet.  
 
Date importante:
  • 22-23 octombrie 2016 – Turneu I minibaschet şi babybaschet (masculin şi feminin) la Constanţa, în Sala Sporturilor;
  • 5-6 noiembrie 2016 - Turneu ÎI minibaschet şi babybaschet (masculin şi feminin) la Cernavodă;
  • 26-27 noiembrie 2016 – Turneu III minibaschet şi babybaschet (masculin şi feminin) la Mangalia.
 
Meciurile din cadrul primului turneu vor avea loc pe 22 şi 23 octombrie, începând cu ora 9.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii