Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Elevilor Constanţa, discuţii cu ministrul Educaţiei pe tema neacordării burselor şcolare

ro

11 Mar, 2015 07:27 1759 Marime text
În perioada 9-10 martie 2015, Constantin-Alexandru Manda, vicepreședintele Asociaţiei Elevilor Constanţa și Cristian-George Farauanu, secretar general AEC au reprezentant asociația în cadrul unor întâlniri de lucru și evenimente la care organizația a fost invitată în municipiul București.
 
Conform unui comunicat remis redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa de reprezentanţii asociaţiei, în data de 9 martie, reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța s-au întâlnit cu Sorin - Mihai Cîmpeanu, ministrul Educației și cercetări științifice, la sediul Ministerului Educației, unde au fost discutate mai multe teme de interes comun, printre care și problema neacordării burselor școlare, prevăzute de Legea educației, la nivelul județului Constanța.
 
De asemenea, conducerea AEC a prezentat și o plângere administrativă prealabilă cu privire la inadvertențele Regulamentului de organizare și funcționare al unităților de învățământ preuniversitar, conform prevederilor art. 7 din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004.
 
Reprezentanții asociației au participat, ieri, la Conferința Națională "Educația Deschisă în România", organiată de către Fundația pentru o Societate Deschisă, în parteneriat cu Guvernul României și Biblioteca Națională a României, în contextul săptămânii educației deschise.
 
"În urma întâlnirii cu ministrul educației, dl. Sorin Cîmpeanu, am fost asigurați de susținerea instituției pe care acesta o conduce și deplina deschidere pentru realizarea unei colaborări eficiente între asociația noastră și minister. Cât privește situația burselor pentru elevi, domnul ministru ne-a asigurat de întregul sprijin al domniei sale în această privință”, a declarat vicepreședintele Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda.
 
Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii