Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Culturală Comunitatea Dzogchen, din 23 August, cooptată în Merigar SRL

ro

29 Aug, 2014 19:29 1948 Marime text
Yeshi Silvano Namkhai, asociat unic al societății Merigar SRL a decis cooptarea în societate a Asociației Culturale Comunitatea Dzog-Chen, cu sediul în localitatea 23 August. Totodată, Yeshi Silvano Namkhai s-a retras din societate și din funcția de administrator. De administrarea societății Merigar SRL se va ocupa Anatolie Carp, de 45 de ani. Decizia asociatului unic al Merigar SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României de ieri.

Asociația Culturală Comunitatea Dzogchen cu sediul în localitatea 23 August, județul Constanța, a fost înființată în 30 octombrie 2006. Asociația se consideră păstrătoarea tradiției Dzogchen din budismul tibetan. Întreține legături strânse cu Comunitatea Internaționala Dzogchen, recunoscând drept conducator spiritual pe Prof. Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche.

Scopul principal al asociației este practica Dzogchen în forma sa originară, așa cum a fost ea transmisă de la început de către maeștrii Dzogchen, precum și studiul și păstrarea tezaurului cultural tibetan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii