Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Constanța Ia Atitudine, inițiatoarea unui protest inedit „Parcurile din oraș dispar încet, dar sigur sub administrația Mazăre”

ro

04 Jun, 2014 21:00 2941 Marime text
Asociația Constanța Ia Atitudine va organiza mâine, 5 iunie, un eveniment inedit pentru a marca Ziua Internațională a Mediului, se arată într-un comunicat de presă.

Membrii ACIA vor oferi constănțenilor semințe care pot fi plantate în ghivece, acasă, precum și vederi în care sunt prezentate puținele spații verzi pe care le mai are orașul Constanța.

„Facem un gest prin care dorim să atragem atenția că parcurile din oraș dispar încet, dar sigur sub administrația Mazăre. Primarul ne ia spațiul verde, noi încercăm să îi ajutăm pe constănțeni să îl refacă, fie și la ei în case”, afirmă Andrei Popescu, președintele ACIA.

Acțiunea ACIA va avea loc la ora 18.00, în fața City Mall.

Se așteaptă răspuns de la Primăria Constanța privind soarta Parcului Tăbăcărie

Reamintim că ACIA și-a exprimat îngrijorarea că, potrivit unor zvonuri, în parcul Tăbăcărie, de-a lungul bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se vor construi mai multe imobile. Membrii asociației au trimis o solicitare oficială Primăriei Constanța pentru a afla care este situația juridică a acestor terenuri. Președintele ACIA susține că răspunsul Primăriei Constanța va fi făcut public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioana 24 Aug, 2014 22:04 Oricum in toata tzara nu mai conteaza parerea oamenilor, chiar daca am iesi toti in strada ne-ar rade in nas si ar face tot ce vor ei, cei alesi tocmai de noi...Nu am dubii ca se vor construi blocuri si unde este specificat in articol, deja locuitorii de pe lapusneanu, peste strada de parc au fost umbriti de noile constructii.Orasul arata deplorabil si datorita celor care ar trebui sa se ocupe de el si datorita locuitorilor care ori nu sunt civilizati ori nu iau atitudine sa isi apere drepturile...Sincer, cred ca este unul dintre cele mai urate orase din tara, a ramas f mult in urma..
  • carp 05 Jun, 2014 06:54 Succes. Poate vom realiza toti ca avem nevoie de oxigen.
  • gore 04 Jun, 2014 22:34 Orasul Constanța a devenit cel mai infect din toată ţara,republica mazăre face ce vrea din noi ,suntem mai rău ca cei din lumea a treia,de fapt asa e tara asta,iar noi......așteptăm pomenile lor,si uite asa devenim marionetele lui mazăre,regret profund ca m-am născut în România condusă de propriile interese,mi-e dor de o Românie săracă dar curată sufletește.