Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:46 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Colectiv cere desecretizarea informărilor SRI

ro

15 May, 2016 00:57 950 Marime text
Asociația Colectiv GTG 3010 i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis desecretizarea informărilor Serviciului Român de Informații cu privire la vulnerabilitățile și disfuncționalitățile din sistemul public de sănătate. Membrii Asociației consideră că bacteriile din spitale au cauzat moartea a mii de oameni, ceea ce reprezintă o problemă de siguranță națională și că, prin urmare, se impune intervenția șefului statului.
 

"Vrem să aflăm adevărul cu privire la moartea copiilor noștri. Vrem ca niciun părinte să nu mai treacă prin durerea prin care trecem noi acum. Fiii noștri au fost condamnați la moarte de acest sistem corupt. Klaus Iohannis trebuie să facă ceea ce a promis – un altfel de politică – și să desecretizeze informările primite de la SRI, pentru a nu fi acuzat că acoperă vinovații", precizează Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010, citat de România TV.

 
Asociația Colectiv GTG 3010 este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, cu personalitate juridică, cu scop public, înființată în temeiul OG nr. 26/2000, cu modificările și completările ulterioare.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii