Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Black Sea Equilibrium lansează proiectul „Cetățenii suntem noi” la Şcoala „Ion Jalea” din Constanța

ro

27 Nov, 2014 15:36 2010 Marime text
Asociația Black Sea Equilibrium, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție, compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Diverta, organizează, mâine, începând cu ora 10.30, o acţiune desfăşurată în cadrul proiectului „Cetățenii suntem noi”, la școala numărul 24 „Ion Jalea” din Constanța.

Proiectul are ca scop creșterea nivelului de implicare a elevilor în societate prin dezvoltarea conceptului de cetățenie activă. Prima etapă va cuprinde activități la clasele intâia și a șaptea, alături de profesori și în prezența reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție. Voluntarii Black Sea Equilibrium le vor prezenta elevilor importanța cunoașterii drepturilor, libertăților și obligațiilor pe care aceștia le au în calitate de cetățeni. Elevii vor fi informați cu privire la combaterea violenței și infracționalității și vor viziona filme la clasă menite să-I ajute să nu devină victime.

În contextul Zilei Naționale a României, elevii vor imbrăca tricouri colorate și vor forma România Mare prin alipirea tuturor regiunilor la țara mamă. Imaginea compusă din trupurile lor va fi completată de informații despre momentele importante din istorie care au condus la înfăptuirea Unirii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii