Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Accept „Solicităm PNL sancţionarea neîntârziată a lui Puiu Haşotti pentru opiniile sale primitive şi homofobe”

ro

15 Apr, 2013 11:42 1892 Marime text
Asociatia Accept solicita Partidului National Liberal sanctionarea "neintarziata" a politicianului Puiu Hasotti care a declarat la finele saptamanii trecute ca persoanele homosexuale sunt "doar niste oameni bolnavi", iar "homosexualitatea nu este o stare fireasca". "Declaratia potrivit careia persoanele de orientare homosexuala sunt bolnave este scandaloasa, inacceptabila si intra sub incidenta legii", a afirmat directorul executiv Accept, Florin Buhuceanu, care a anuntat ca va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).
Conducerea asociatiei a anuntat ca "vom depune in aceasta saptamana o plangere adresata CNCD pentru solutionare competenta, pe masura gravitatii acestei afirmatii politicianiste inepte si a efectelor publice pe care le produce. Solicitam, de asemenea, PNL sa se delimiteze neintarziat de pozitia exprimata public de domnul Hasotti care afecteaza dreptul la demnitate al unui grup minoritar din societatea romaneasca, protejat de catre lege".
Citiţi continuarea AICI!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii