Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artiştii de la Liceul „George Georgescu“, în spectacol

ro

19 Dec, 2013 09:32 1890 Marime text
Ieri după amiază, începând cu ora 17.00, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la spectacolul organizat de Liceul „George Georgescu“ din Tulcea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
„Aproximativ 40 de elevi ai Liceului de Artă din municipiu au urcat pe scena Palatului Copiilor din Tulcea şi au încântat audienţa cu talentul cu care au fost înzestraţi”, se menţionează într-un comunicat de presă.
„Elevii Liceului de Artă ne-au demonstrat, de-a lungul timpului, că sunt adevărate talente, că în acest liceu se face performanţă, iar rezultatele pe care le-au obţinut în ultimii ani la concursuri naţionale şi, mai ales, internaţionale, sunt mărturie a calităţii actului educaţional la Tulcea“, spune preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.
„Acest spectacol, pe care îl organizăm în preajma sărbătorilor de iarnă, este o tradiţie a liceului nostru“, a spus directorul şcolii, Traian Oancea.

La spectacolul de ieri au mai asistat şi prefectul judeţului, Lucian Simion, inspectorul general, Dumitru Damian, inspectorul general adjunct, Corneliu Chistrugă, Episcopul Tulcii, Prea Sfinţia Sa, Visarion Bălţat, profesori şi elevi din judeţul Tulcea, viceprimarul Marcel Iordache.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii