Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artista anului 2014 va concerta, pentru prima oară, în România

ro

22 Sep, 2014 12:52 1997 Marime text
În premieră pentru publicul din România, cântăreaţa de origine franceză care a cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, Indila, va susţine un concert la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 7 decembrie, începând cu ora 19.00.
 
Originară din Franţa, Indila, considerată un fenomen muzical, este noua revelaţie a muzicii internaţionale. După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franta, printre aceştia numărându-se Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a revenit pe piaţă cu primul său single, „Derniere Danse". Primul ei album, „Mini World”, lansat în luna februarie, a obţinut un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate top-urile şi playlist-urile radiourilor, în timp ce clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizari. Cea mai recenta piesă, „S.O.S”, se bucură de acelaşi succes.
 
Începând de astăzi, biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii