Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:17 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în „vama” Agigea

ro

03 Mar, 2015 11:10 698 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Ilfov.
 

În urma controlului au fost identificate 1.520 articole de încălţăminte (perechi pantofi barbăteşti), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 300.000 lei dacă ar fi originale.
 
Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
 
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez, cu vârsta de 50 ani, cu reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii